Welkom

Welkom op de website van Groenen Zonwering & Rolluiken.

Al één geruime tijd levert en monteert Groenen Zonwering & Rolluiken haar producten aan en bij particulieren en bedrijven.

Onze kernwaarden zijn gedurende ons bestaan nog altijd hetzelfde gebleven en zelfs versterkt!

Prijs
Groenen Zonwering & Rolluiken staat voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding samen met een uitstekende service. Wij hanteren scherpe prijzen voor onze zonneschermen, screens, rolluiken, horren, verandadaken, verdandazonweringen en binnenzonweringen. Voorheen wisten wij onze prijzen laag te houden omdat wij niet in het bezit waren van een eigen showroom. Dit is ondertussen veranderd: de prijzen zijn uiteraard nog steeds laag mede door een uitstekend inkoopbeleid maar daarentegen is er wel de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken. Dit is mogelijk op afspraak en wij zien u dan ook graag al is het maar voor een lekkere kop koffie.

Kwaliteit
Naast onze scherpe prijzen beschikken wij over kwalitatief hoogwaardige zonweringen en rolluiken. Onder andere de producten van Aurora, Rainbowsol, Heroal, Unilux, Somfy, Tibelly en Swela behoren tot ons assortiment.

Service
Onze derde pijler is service en zeker net zo belangrijk als de andere twee: prijs en kwaliteit. Wij beschikken over vakkundige monteurs die al geruime tijd ervaring hebben met de montage van de vele soorten producten die er zijn. Een goede montage en nette afwerking vinden wij van essentieel belang. Dit komt naar voren door de details waarmee wij rekening houden, zoals afwerkdoppen aan de buitenzijde en afdekgoten voor de bekabeling aan de binnenzijde. Deze goede montage en nette afwerking is niet alleen mooi voor het oog maar ook bepalend voor de levensduur van de zonwering of het rolluik. Een goede montage is de basis en onmisbaar!

Wilt u meer over ons weten of heeft u interesse in onze producten of diensten dan vernemen wij dat graag. Onze contactgegevens zijn te vinden bij contact.
U kunt ook rechtstreeks gebruik maken van het contactformulier.

Reacties gesloten